OM SLATLEM

Vi vet alt om biler som takler nordvestlandske forhold

Selskapet

Slatlem er et selskap med lang erfaring og ansvarsfulle, profesjonelle medarbeidere. Slatlem har opparbeidet en kvalitetsprofil i markedet, og er derfor et trygt valg for nye og gamle kunder.

Det er viktig å fokusere på at Slatlem er et regionalt foretak med flere lokale utsalgssteder, hvor selskapets verdisyn fremmer lokalmiljøet gjennom støtte til idrett, barn og ungdom samt kulturinstitusjoner som bl.a. Operaen i Kristiansund.

Dette skaper en trygghet som gjør det lett å velge den lokale, Slatlem,fremfor andre konkurrenter. De ansatte ved Slatlem er godt kjent med kundene og kjenner nærmiljøet.

Slatlem er forhandler på Nordmøre for Peugeot, KIA, Mazda og Merceds-Benz. I Romsdalen forhandler vi Skoda og Mazda.

Vår historie

Oppstarten

Slatlem ble etablert på 1920-tallet av Anton Slatlem med salg av kolonialvarer på Averøy. På 1950-tallet startet Iver Slatlem salg av mopeder og gråtasstraktorer. I 1958 ble den første bruktbilen importert fra Tyskland og fra 1961 fikk vi agenturet for nybilmerket Simca.

Vi starter opp i Kristiansund vekstperiode

I 1962 etablerte vi oss i Langveien i Kristiansund. Her var det utstillingsplass til bare to biler. I 1974 flyttet vi til Devoldholmen. Positiv vekst utover 1970-tallet gav grunnlaget for bygging av nye og større lokaler ved byens fremtidige handels- og industrisenter på Løkkemyra i 1976.

Informasjon

Moderniseringen

Etter etableringen på Løkkemyra har Slatlem vært gjennom en større utvikling og ekspansjon. 15. mai 2006 tok vi i bruk et av Norges mest moderne anlegg, hvor vi kunne fremstå som et komplett bilvarehus.