Vi har matchet mennesker med bil i over 60 år

Slatlem har levert biler til fornøyde kunder i over 60 år. Som erfaren bilforhandler har vi opparbeidet et regionalt kvalitetsstempel som vi bærer med stolthet.

Slatlem ble først etablert som kolonialforretning i Averøy på 1920-tallet. På 1950-tallet startet vi salg av mopeder og gråtasstraktorer. Den første bruktbilen ble importert fra Tyskland i 1958, og i 1961 fikk vi agenturet for nybilmerket Simca.

I 1962 etablerte vi oss i Langveien i Kristiansund – hvor vi hadde utstillingsplass til kun to biler. I 1974 flyttet vi til Devoldholmen. Positiv vekst ga grunnlag for bygging av nye og større lokaler ved byens handel- og industrisenter på Løkkemyra i 1976.

I 2006 tok vi i bruk et av Norges mest moderne anlegg, og kunne endelig fremstå som et komplett bilvarehus.

Etter etableringen på Løkkemyra har Slatlem vært gjennom en større utvikling og ekspansjon. 15. mai 2006 tok vi i bruk et av Norges mest moderne anlegg, hvor vi kunne fremstå som et komplett bilvarehus.

Vi forstår kunden

Vi vet at å kjøpe bil er en stor og spennende investering. Det er viktig for oss å gi våre kunder en god opplevelse på alle stadier i kjøpsprosessen. Hos oss skal du føle deg trygg.

Vi støtter lokalmiljøet

Sammen kan vi få til mer! Som en stor regional aktør er vi glad for å kunne gi økonomisk støtte til kultur og idrett i lokalmiljøet.

Våre merker

På Nordmøre er vi forhandler av Peugeot, Mazda, Volkswagen, Skoda, KIA og Mercedes-Benz. I Romsdalen forhandler vi Skoda og Mazda.

Scroll til toppen